BA
Dobi ponudu
Praćenje pošiljaka
Zatraži ponudu
Aktualno
Aktualne vijesti iz Intereurope.
08.02.2021.

INTEREUROPA NOVI SPONZOR BORDO KLUBA

Intereuropa RTC od sada je član bordo porodice! Sponzorskim ugovorom između kompanije i FK Sarajevo, definisan je početak saradnje u oblasti međunarodne špedicije i transporta.
Od sada sve pošiljke bit će otpremljene na adresu uz pomoć novog partnera! Intereuropa važi za vodećeg ponuđača logističkih usluga na području Bosne i Hercegovine i regiona. Sa preko 124 uposlenika, 
kompanija je u mogućnosti u potpunosti odgovoriti na sve potrebe FK Sarajevo.

06.04.2020

INTEREUROPA RTC D.D. DOBILA ZAŠTITNE MASKE U ZAMJENU ZA BESPLATAN PRIJEVOZ

Intereuropa RTC d.d., Sarajevo donirala je prijevoz poslovnom partneru, a poslovni partner u zamjenu za znak zahvalnosti kompaniji Intereuropa RTC d.d. donirali 350 zaštitnih maski. Za vrijeme vanrednog poslovanja u jeku pandemije COVID-19, ovaj primjer pokazuje međusobnu pomoć i solidarnost među poslovnim partnerima.
03.04.2020

AKCIJA DA SVA DJECA BUDU ONLINE

Intereuropa se pridružila akciji „Da sva djeca budu online“ koju realizuje Udruženje Novo društvo,
te je donirala 10 računara za JU OŠ „9. maj“ Pazarić.

25. 03. 2020

OBAVIJEST ZA KORISNIKE USLUGA INTEREUROPE EXPRESS

Poštovani korisnici usluga Intereurope Express,

obavještavamo vas da i dalje vršimo preuzimanje i dostavu pošiljaka u okviru Intereurope Express, sa smanjenim kapacitetima nastojeći ujedno da zadržimo isti kvalitet svojih usluga. 

Budući da sigurnost svojih kupaca, njihovih primalaca i naših zaposlenika, kao i dobavljača stavljamo na prvo mjesto, preduzeli smo određene preventivne mjere u skladu s uputstvima nadležnih institucija u Bosni i Hercegovini. 

Izmjene u logističkom procesu:

  • Svi zaposlenici na terenu moraju da koriste zaštitne rukavice za jednokratnu upotrebu, zaštitne maske i sredstva za dezinfekciju.
  • Prilikom dostave pošiljaka vozači se dodatno prilagođavaju zahtjevima primalaca, npr. ostavljaju pošiljke na dogovorenom mjestu kako ne bi došli u fizički kontakt s primaocem ukoliko primaoci zbog zaštite svog zdravlja i zdravlja drugih to ne žele.
  • Dostava se još uvijek vrši od vrata do vrata, kao i dosad, ali bez mogućnosti da dostavljač uđe u prostorije primaoca jer se time štite kako dostavljač tako i primaoci i pošiljaoci. 
  • Kako bi se izbjeglo rukovanje gotovinom, preporučujemo vam da sa svojim kupcima ne dogovarate plaćanje pouzećem. 
  • Kako bi se izbjeglo rukovanje dokumentima, ne preporučujemo usluge vraćanja otpremnica ili drugih dokumenata.

U Intereuropi dnevno pratimo situaciju vezanu za epidemiju koronavirusa COVID-19 i uputstva nadležnih institucija i u najvećoj mogućoj mjeri nastojimo osigurati normalno vršenje logističkog procesa. I dalje ćemo vas ažurno obavještavati o eventualnim izmjenama u vezi s pružanjem naših usluga. 

Hvala vam na saradnji i razumijevanju. 

Intereuropa RTC d. d.