BA
Dobi ponudu
Praćenje pošiljaka
Zatraži ponudu
Automobilska logistika
Mi smo se specijalizovali za proužanje logističkih usluga automobilskoj industriji, uključujući usluge iz nabavne baze do distributivnog centra ili do krajnje destinacije, dostavljanjem dijelova i aksesoara trgovcima na malo ili organizovanjem logistike za gotova vozila.

Intereuropino visoko specijalizirano i iskusno osoblje obezbjeđuje kvalitet i pouzdane usluge unutar slijedeća tri segmenta:

  • Logistička podrška za gotova vozila;
  • Dijelovi za ugradnju;
  • Rezervni dijelovi.

LOGISTIKA ZA GOTOVA VOZILA

Intereuropa organizuje transport automobila cestovnim ili željezničkim saobraćajem u saradnji sa njenim ugovornim partnerima. Transport automobila se organizuje iz luke Kopar do i iz terminala za automobilsku logistiku, a takođe i između drugih terminala i proizvodnih postrojenja u Evropi. Intereuropa takođe obezbjeđuje morski transport preko luke u Kopru u saradnji sa svojom prevoznom agencijom. 

Intereuropa Group takođe vodi nekoliko automobilskih terminala za skladištenje. U Sloveniji se usluge skladištenja automobila pružaju na platformama grupacije u Kopru i Logatecu. Manji terminali za skladištenje automobila su na raspolaganju u Beogradu (Srbija), Sarajevu (Bosna i Hercegovina) i Podgorici (Crna Gora). Mi pružamo visok nivo sigurnosti, brzo i sigurno rukovanje vozilima, redovnu kontrolu vozila, redovno održavanje vozila, inspekcije prije isporuke, manje popravke na vozilima, itd.

LOGISTIČKE USLUGE U VEZI SA DIJELOVIMA ZA MONTAŽU I REZERVNIM DIJELOVIMA

Intereuropa organizuje logističke usluge koje se tiču montaže i rezervnih dijelova za automobilsku industriju. Usluge se pružaju na vrijeme I na osnovu razmjene- po sistemu E2E, a taj posao obavlja njena flota i partneri s kojima je sklopljen ugovor. Preko jake mreže LTL usluga i domaćeg prevoza Intereuropa pruža pouzdanu i pravovremenu isporuku rezervnih dijelova na željene destinacije. Intereuropa može, preko svog skladišta, obezbijediti kompletnu logistiku kada je riječ o rezervnim dijelovima u regionu Jugoistočne Evrope.      

Intereuropa organizuje takođe FTL usluge širom Evrope dajući podršku automobilskoj industriji. Preko partnera s kojima je sklopljen ugovor obezbjeđuje pouzdan cestovni transport pružajući personalizirane usluge za pravovremene isporuke i isporuke po redoslijedu. Mi smo u mogućnosti da radimo prema principima i procesima glavne tvrtke postizanjem željenog ključnog indikatora uspješnosti – KPI. Naše uslugu dobijaju podršku pomoću informatičkih alata koji omogućavaju našoj Grupaciji da obezbijedi visok nivo agilnosti i fleksibilnosti u automobilskoj industriji.

POGLEDAJTE I

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izaberite primaoca*: