BA
Dobi ponudu
Praćenje pošiljaka
Zatraži ponudu
Teška industrija
Specijalizovani smo za organizovanje lanaca nabavke za tešku industriju, uključujući primarnu industriju, metale i industrijske projekte.

Ova tri segmenta zahtijevaju specijalizovano znanje i iskustvo koje se prenosi na naše klijente preko logistiškoh rješenja po njihovoj mjeri. Intereuropa ima iskustvo u organizovanju lanca nabavke sirovina u aluminijskoj i industriji čelika, za polugotove proizvode u industriji vapna i za prenos specijalne opreme i mašinerije preko morskih luka, kopnenim putem  i željezničkim ili cestovnim transportom.    


PRIMARNA INDUSTRIJA I METALI

Intereuropa organizuje transport za primarnu industriju i polugotove proizvode počevši od aluminijske i industrije čelika preko metodologije projektnog upravljanja. Specijalizovano osoblje definira najbolji način organizacije sigurnog i pouzdanog lanca nabavke na osnovu razmjene - E2E. Dobri odnosi sa okeanskim prevoznicima, kamionskim i željezničkim prevoznicima i specijalizovnaim kompanijama za nadgledanje predstavljaju platformu od povjerenja za efikasno prilagođena logistička rješenja.
Intereuropa pruža usluge domaćim i stranim klijentima, a specijalizovano osoblje  za komercijalne i operativne poslove pruža sljedeće usluge:
  • Upravljanje logistikom uz E2E logističku vidljivost 
  • Pošiljke van standardnih dimenzija i velike težine 
  • Nadgledanje utovara i istovara preko preciziranih čvornih tačaka 
  • Pakiranje za izvoz i pakiranje u sanduke,
  • Uvozna/izvozna carinska odobrenja.

INDUSTRIJSKI PROJEKTI

Intereuropa je specijalizovana za pružanje podrške industrijskom okruženju gdje se krajnjim korisnicima nude rješenja po mjeri. Specijalizovano osoblje rješava razne logističke probleme preko usluga dodatne vrijednosti, kombinovanjem raznih prevoznih metoda, organizovanjem rukovanja preko unutrašnjih terminala i luka na krajnjim destinacijama.   

Industrijskim projektom se upravlja preko pripreme projekta i finalnom realizacijom. Zajedno sa našim klijentima mi definiramo tehničke zahtjeve, sigurnosne standarde i  logističke procese. Preko naše globalne partnerske mreže mi garantujemo brz i siguran prevoz širom globusa.

Kroz dugogodišnji rad Intereuropa je stekla značajno iskustvo u rukovanju industrijskim projektima prema Evropi i iz Evrope. Uz ovo, Intereuropa je uspostavila i blisku vezu sa lokalnim i globalnim specijalizovanim ugovoračima  koji služe industrijskom okruženju. U današnjem vremenu mi unosimo najviše standarde u naša prilagođena logistička rješenja. 

POGLEDAJTE I

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izaberite primaoca*: