BA
Dobi ponudu
Praćenje pošiljaka
Zatraži ponudu
O nama
Vodeći ponuđać logističkih usluga u Bosni i Hercegovini. Naš zadatak je optimalno pokrivanja potreba za kompletnim logističkim uslugama na vaše potpuno zadovoljstvo. Zadatak ostvarujemo pouzdanošću, brzinom, sigurnošću i konkurentnim cijenama.

INTEREUROPA RTC MEĐUNARODNA ŠPEDICIJA, SKLADIŠTENJE, PRETOVAR I TRANSPORT D.D. SARAJEVO

Halilovići 12
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

T: +387 33 468-153
F: +387 33 468-154      

ZANIMLJIVOSTI

  • 124 zaposlenih
  • 12 vlastitih dostavnih vozila
  • grupu vlastitih utovarno - istovarnih željezničkih kolosijeka u sastavu stanice Alipašin most - Sarajevo
  • 7.000 m2 zatvorenog carinskog skladišta
  • 4.300 m2 otvorenih skladišnih površina
  • 12.840 m2 manipulativnog prostora sa istovarno utovarnim rampama
  • skladištenje robe pod carinskim nadzorom i carinjenje iste po potrebi
  • 150.000 m2 zemljišnog prostora
  • članstvo u međunarodnim organizacijama: FIATA, IATA, FETA, FONASBA, BIMCO, IRU - preko Koncerna Intereuropa Kopar
  • certifikat kvalitete ISO 9001:2008 za izvođenje logističkih usluga

UPRAVA

Tomaž Koder
Direktor društva

Brankica Manojlović Vračar
Izvršni direktor

KVALITET

Cjeloviti kvalitet poslovanja je temeljno pravilo poslovanja koncerna INTEREUROPA, cjelokupne mreže njegovih organizacijskih jedinica i svakog pojedinca. Cjeloviti kvalitet poslovanja je naš prioritet koji osigurava našim kupcima brzu, sigurnu, ekonomičnu, pouzdanu i za okolinu prihvatljivu logistiku. S kupcima uspostavljamo uzajamni odnos poštovanja dogovorenih mjerila kvaliteta. Preuzimamo evropske kriterije kvaliteta koji nam omogućavaju konkurentnost, širenje poslovanja i očuvanje tržišnog udjela. Cjeloviti kvalitet poslovanja je odraz kulture odnosa i zadovoljstva zaposlenih, te je namijenjen zadovoljstvu naših kupaca, vlasnika i društva u cjelini. Vodeće i rukovodeće osoblje, te svi ostali zaposleni preuzimamo odgovornost za cjeloviti kvalitet poslovanja, te ustrajno i stvaralački nastojimo što više doprinijeti potpunosti naših usluga. Ništa ne prepuštamo slučaju, kvalitet i utjecaje na okolinu stalno pratimo i poboljšavamo u svim procesima obavljanja usluga unutar i izvan koncerna. Rezultat naših nastojanja za postizanje cjelovitog kvaliteta poslovanja je dugoročni poslovni uspjeh našeg Koncerna.

ETIČKI KODEKS

INTERZVIŽDAĆ – APLIKACIJA ZA PRIJAVU SUMNJIVIH POSTUPANJA

Aplikacija je namijenjena za prijavu sumnjivih postupanja te postavljanje pitanja iz područja integriteta od strane zaposlenih u Koncernu Intereuropa kao i drugih zainteresiranih osoba. Sve zaprimljene informacije  obrađujemo isključivo s namjerom otkrivanja i istrage  sumnjivih postupanja odnosno davanja pojašnjenja vezano za sprječavanje, otkrivanje i istragu sumnjivih postupanja u Intereuropi.

InterWB

Kontakt: etika@intereuropa.si 

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izaberite primaoca*: