BA
Dobi ponudu
Praćenje pošiljaka
Zatraži ponudu
Zračni promet
Intereuropa osigurava brzu dostavu vremenski osjetljivih avionskih pošiljki po svim kontinetnima svijeta. Imamo veliku i razvijenu partnersku mrežu u zračnom prometu. Mreža nam omogućava preuzimanje ili dostavu avionskih pošiljki po svim kontinentima svijeta. 
U saradnji sa pažljivo odabranim avionskim prevoznicima našim kupcima osiguravamo različite servise, koji su prilagođeni djelovanju lanaca opskrbe i očekivanjem industrije. Imamo vlastite kancelarije na aerodromima u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Podgorici, Skopju, Prištini i Tirani, sa važećim IATA certifikatom. Ostale aerodrome svijeta pokrivamo preko široke partnerske mreže.  

Naši prilagođeni proizvodi obuhvataju sljedeće servise:
  • Redovne avionske prevoze
  • Čarter i specijalne avionske prevoze.

Organizaciju redovnih avionskih prevoza provodimo uvoz i izvoz uobičajenih avinskih pošiljki. Pri tome nudimo servise različite brzine dostave avionskih pošiljki. Imamo i mogućnost organizacije kombinovanih pomorsko-avionskih prevoza (sea-air), koji su jeftinijii iako sa nešto dužim vremenom putovanja.

Izvedba transporta sa čarter prevozima se temelji na zakupu cjelokupnog avionskog prostora (full charter) i namjenjena je posebnim transportima pojedinog tereta. Pored čarter prevoza u specijaliziranim poslovnim jedinicama za zračni promet nudimo organizaciju prevoza posebnih tereta kao što su žive životinje i opasne tvari, što zahtjeva poseban i prilagođen logistički pristup.

NEKA VAŠA ROBA LETI SA NAMA! MI ĆEMO OSIGURATI SIGURNOST I PRAVOVREMENOST DOSTAVE.

KONTAKT

 
T: +387 33 767 695
F: +387 33 767 696

POGLEDAJTE I

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izaberite primaoca*: