BA
Dobi ponudu
Praćenje pošiljaka
Zatraži ponudu
Redovni avionski prevoz
Nudimo organizaciju avionskih prevoza u uvozu i izvozu za uobičajene avionske pošiljke. 
Pri tome možemo organizovati brže avionske servise »Urgent service«, koji su namjenjeni vremenski kraćim dostavama ili ekonomski prihvatljivije servise »Economy service«, gdje je u centru troškovna učinkovitost transportnog procesa i može teret putovati duže vremena tj. nekoliko dana. Naša partnerska mreža osigurava preuzimanje pošiljki pri pošiljatelju i dostavu iste do naslovitelja, pri odgovarajućem osiguranju praćenja pošiljke.

SEA-AIR PREVOZI

Skup avionskih proizvoda obuhvata i prilagođen proizvod sea-air prevozov, gdje kombinujemo pomorski i avionski teret. Takav prevoz je za 30-50% brži u poređenju sa uobičajenim brodskim prevozom i za 30-50% jeftiniji u poređenju sa avionskim prevozom. Povezivanje naših proizvoda osigurava optimalnu kombinaciju načina prevoza tereta, da ispunimo vremenske i troškovne zahtjeve naših kupaca.

BRZA DOSTAVA DO VRATA

U Intereuropi prilagođavamo naše usluge očekivanjima naših kupaca. Tako bilo gdje po svijetu organiziramo ekspresnu dostavo do krajnjeg cilja. Na području Slovenijie osiguravamo dostavu u vremenskom roku, koji sami izaberete, pri čemu je moguća ekpres dostava ili dostava u roku od 24 sata, koja je sa ekonomskog stajališta povoljnija.

POGLEDAJTE I

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izaberite primaoca*: